Zachumlejte se do GIVILI povlečení

Představte si, že sedíte u hořícího krbu, v ruce držíte hrnek čaje, dřevo příjemně praská a vám je krásně. Co kdyby vám takhle mohlo být v posteli při usínání, během spánku i ráno po probuzení?

Láska na první dotek

Ložní prádlo GIVILI si zamilujete už při převlékání peřin v ložnici nebo dětském pokoji. 100% bio bavlna je totiž neuvěřitelně jemná a s každým dalším vypráním ještě měkčí a hebčí.

Proč zvolit ložní prádlo GIVILI:

  • Prémiový materiál s GOTS certifikací
  • Chytré detaily pro usnadnění povlékání – označení krátké a dlouhé strany či praktické zapínání na zip
  • Velký výběr barev
  • Nabídka rozměrů na každou postel, i tu dětskou

Objevte kouzlo bavlněného flanelu

Když je venku chladno a nevyhnete se sychravému počasí, větrným dnům a nízkým teplotám, je ten správný čas natáhnout teplé ponožky a zachumlat se až po nos do hebkého povlečení z flanelu. Obzvláště pokud patříte mezi ty zimomřivější.

Příjemný materiál

Flanel je přirozeně hřejivý materiál, do kterého se rádi zachumláte hlavně v zimě. Ložní prádlo z bavlněného saténu se v porovnání s flanelem hodí jak v zimě, kdy hřeje, tak v létě, kdy příjemně chladí. A nebudete se potit, satén i flanel mají skvělou termoregulaci.

Minimalistický design 

Ať už zvolíte flanelové, nebo saténové povlečení, nesáhnete vedle. U jejich navrhování jsme se inspirovali čistým a vkusným stylem ze Skandinávie. Lesklý satén propůjčí ložnici nádech luxusu, nemačkavý flanel zase zajistí vzhled vždy uhlazené postele.

Velký výběr barev

Flanelové povlečení ve slonovinové projasní vaši ložnici. Máte rádi i jemné pastelové barvy? Pořiďte si ložní prádlo  z bavlněného saténu například v jemně růžové či šalvějově zelené. Samozřejmě se nabízí i nadčasová bílá. Chcete raději výraznější povlečení? Pak vás osloví petrolejová, tmavě modrá a smaragdově zelená bio bavlna.

Shrnutí

S ložním prádlem GIVILI se budete v posteli cítit jako v bavlnce. Při četbě oblíbené knížky, při odpolední dvacetiminutovce i v noci. A po dokonalém odpočinku se vám bude dobře vstávat.